NHL 9.10. tip OK +2,9u
2 posters
NHL 9.10. tip OK +2,9u
Tak léto nám uteklo jak voda a zase nám začíná nhl. Tak doufejme že to bude úspěšná sezona pro nás všechny kdo se rozhodnou tuhle krásnou hru sázet. A kdo že se ujme toho
zahajovacího utkání. Snad 2 nejslavnější kluby.
1:05 Toronto-Montreal
Zahajovací utkání spíš bych se přikláněl k hostům malinko ale zase Toronto je doma. V přípravě listy hrály fakt dobře vyhráli 5 zapasu z 8. (skoro bych ale řekl že ta příprava o ničem nerozhoduje). V posledních duelech byval dost často over. Těřky utkání.
1:30 Boston-Philadelphia
Tak tady je to srdcová zaležitost a flyers. Horší tým snad vubec nemohli dostat do úvodního utkání. Kurzy se mě zdají dost ve prospěch domácích ale odvahu hrát tam něco na flyers nemám
4:00 Calgary-Vancouver
Kosatky se mě líbí, kurz 2,45 tohle bude muj první bet Bratří Sedinové a Vrbata v prvním utoku.
4:00 Los Angeles-San Jose
Dneska to jsou duely to vám řeknu. Tady mě nic nenapadá tohle jsou pro mě uplně šileny mužstva.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tip: Calgary-Vancouver tip 2 kurz 2,45 @ bwin 2 units
tip Ok +2,9u
zahajovacího utkání. Snad 2 nejslavnější kluby.
1:05 Toronto-Montreal
Zahajovací utkání spíš bych se přikláněl k hostům malinko ale zase Toronto je doma. V přípravě listy hrály fakt dobře vyhráli 5 zapasu z 8. (skoro bych ale řekl že ta příprava o ničem nerozhoduje). V posledních duelech byval dost často over. Těřky utkání.
1:30 Boston-Philadelphia
Tak tady je to srdcová zaležitost a flyers. Horší tým snad vubec nemohli dostat do úvodního utkání. Kurzy se mě zdají dost ve prospěch domácích ale odvahu hrát tam něco na flyers nemám
4:00 Calgary-Vancouver
Kosatky se mě líbí, kurz 2,45 tohle bude muj první bet Bratří Sedinové a Vrbata v prvním utoku.
4:00 Los Angeles-San Jose
Dneska to jsou duely to vám řeknu. Tady mě nic nenapadá tohle jsou pro mě uplně šileny mužstva.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tip: Calgary-Vancouver tip 2 kurz 2,45 @ bwin 2 units
tip Ok +2,9u
Naposledy upravil Jose dňa Št 09 október 2014, 17:03, celkom upravené 2 krát.
Jose- Počet príspevkov : 65
Re: NHL 9.10. tip OK +2,9u
Takovou dobu na čekáme na NHL a ty si dáš jen jeden jediný tip?
Btw. Ten Boston je hřích nehrát!
Btw. Ten Boston je hřích nehrát!
Chlebik- Počet príspevkov : 71
Povolenie tohoto fóra: