NHL 13.10. tip 2* KO -4u
2 posters
NHL 13.10. tip 2* KO -4u
19:00 Boston- Colorado tip 1 kurz 1,95 @ 3 units
1:2 tip KO
Sedmá hodina večerní co víc si muže středoevropan přát Měl by snad být i Krejčí ale potvrzeny to není zatím. Lavinám to v Bostnu vyloženě jde snad poslední 4 zapasy tam vyhrály, dal jsem to radši nehledal . Zatím jsou laviny bez bodů a nedali ani gol (2*prohráli s Minesottou).
Boston taky čekal asi lepší vstup hlavněporážka doma 0-4 o caps to se asi nečekalo. Kurz 1,95 si myslím že je zajimavej-je to za zvyšenej vklad.
Ještě jsem měl jednoho střelce:
Lučič 3,4 @ 3,4 fortuna
Asi 3 minuty před koncem jel Krejčí s Lučičem dva na jednoho. krejčí nahrával Lučič střílel z dobry pozice tohle měl být prostě gol mohly být 2 sázky ok takhle jsou 2*KO. Na kdyby se nehraje
1:2 tip KO
Sedmá hodina večerní co víc si muže středoevropan přát Měl by snad být i Krejčí ale potvrzeny to není zatím. Lavinám to v Bostnu vyloženě jde snad poslední 4 zapasy tam vyhrály, dal jsem to radši nehledal . Zatím jsou laviny bez bodů a nedali ani gol (2*prohráli s Minesottou).
Boston taky čekal asi lepší vstup hlavněporážka doma 0-4 o caps to se asi nečekalo. Kurz 1,95 si myslím že je zajimavej-je to za zvyšenej vklad.
Ještě jsem měl jednoho střelce:
Lučič 3,4 @ 3,4 fortuna
Asi 3 minuty před koncem jel Krejčí s Lučičem dva na jednoho. krejčí nahrával Lučič střílel z dobry pozice tohle měl být prostě gol mohly být 2 sázky ok takhle jsou 2*KO. Na kdyby se nehraje
Naposledy upravil Jose dňa Ut 14 október 2014, 09:39, celkom upravené 1 krát.
Jose- Počet príspevkov : 65
Re: NHL 13.10. tip 2* KO -4u
To byla ostrá 1? Jestli ne tak gól 0.4 sekundy před koncem zrovna nepotěší
Chlebik- Počet príspevkov : 71
No jo ostrá tak asi horší by to bylo kdyby takhle laviny vyrovnaly sekundu před koncem. (ja většinou tipy na zakl. dobu čili 3-way lines-když to bude včetně OT napišu k tomu ML nebo VZ [no spíš asi ML zvyk je železná košile])
Tohle byla pro mě dost zklamání ja ty bruins moc nehrávám ale včera se mě libily i ten kurz 1,95. Laviny tam umí to jsem věděl z posl. 8 zapasu tam 7-krát vyhraly (ted už teda 8z 9), když si vemem že posl. roky je boston jeden z nejl.týmu soutěže a laviny kromě lonska byly slabší průměr- no proti takovy serii se asi nemělo jít.
No kamarádi bude to boj (ja měl lonskou sezonu fakt parádní dal jsem si ju do podpisu aby mě to takhle vizuelně motivovalo )
Sens jsem chtěl dát taky ale byl jsem z těch bruins tak zničenej (psychicky ), že jsem z toho šel spat a nic už nevymýšlel.
Tohle byla pro mě dost zklamání ja ty bruins moc nehrávám ale včera se mě libily i ten kurz 1,95. Laviny tam umí to jsem věděl z posl. 8 zapasu tam 7-krát vyhraly (ted už teda 8z 9), když si vemem že posl. roky je boston jeden z nejl.týmu soutěže a laviny kromě lonska byly slabší průměr- no proti takovy serii se asi nemělo jít.
No kamarádi bude to boj (ja měl lonskou sezonu fakt parádní dal jsem si ju do podpisu aby mě to takhle vizuelně motivovalo )
Sens jsem chtěl dát taky ale byl jsem z těch bruins tak zničenej (psychicky ), že jsem z toho šel spat a nic už nevymýšlel.
Nebude to lehké a o to větší je to výzva, ne? B)
Minulou sezónu máš moc pěknou, já se díval že jsem skončil s prosázenými 1005 unity na roi -3% což není příšerné ale ani skvělé a motivující už vůbec ne
Dnes je tam zase dost mačů, začnu si selektovat už v práci
Minulou sezónu máš moc pěknou, já se díval že jsem skončil s prosázenými 1005 unity na roi -3% což není příšerné ale ani skvělé a motivující už vůbec ne
Dnes je tam zase dost mačů, začnu si selektovat už v práci
Chlebik- Počet príspevkov : 71
Minimálně my dva sázet NHL budem o tom žádná. (Pokud teda nenastane nějaké hokejové inferno a pak bychom to sledovali už jen bez betu) . Mě se některy roky stavalo, že po all star gamu na mě přišly tak hrozné serie, že jsem pak utekl k MLB. Zrovna ta MLB mě aji šla tak jsem konec zakl části a play off ani moc nesázel. Poslední 2 roky už NHL nebyla špatná. Snad z toho nějakej profit vydolujem
Povolenie tohoto fóra: