24. 1O. NHL od O1:OO (7+ v Bostonu) - TIP KO
3 posters
24. 1O. NHL od O1:OO (7+ v Bostonu) - TIP KO
Boston - Islanders........tip: nad 6.5 gólu.....@ 2.86 (Tipsport)
výsledek: tož brankář Johnson od Islanders dělal divy v bráně a udržel nakonec spoluhráče na třech bodech, super hrajou Okposo i Tavares, 2-3 FT....mimo
výsledek: tož brankář Johnson od Islanders dělal divy v bráně a udržel nakonec spoluhráče na třech bodech, super hrajou Okposo i Tavares, 2-3 FT....mimo
Naposledy upravil Lomakin dňa Pi 24 október 2014, 20:02, celkom upravené 1 krát.
Lomakin- Počet príspevkov : 556
Re: 24. 1O. NHL od O1:OO (7+ v Bostonu) - TIP KO
Myslím si, ža za ten kurz to nebyl špatnej tip. Ja přemyšlel nad tím zapasem ale jit proti Islanders (jak teda mám dost ve zvyku ) jsem nechtěl. Zatím se ten Boston tipuje fakt dost bídně.
Já rono vstával a žraloci vedli v půlce utkání 2:1 řikám si to je dobře rozehrany-přijdu do práce a 4:5, oni prohrají doma s columbusem.
Já rono vstával a žraloci vedli v půlce utkání 2:1 řikám si to je dobře rozehrany-přijdu do práce a 4:5, oni prohrají doma s columbusem.
Jose- Počet príspevkov : 65
Re: 24. 1O. NHL od O1:OO (7+ v Bostonu) - TIP KO
Díval jsem se, že jsi dával proti Columbusu.. Jak říkám, pro mě Columbus stejně jako loni překvapení, bude se s nima muset počítat. Já nehrál nic a ještě že tak, tajný tip jsem měl Pittsburgh
Chlebik- Počet príspevkov : 71
Povolenie tohoto fóra: